„Tot ce mi-am dorit cu adevărat, am primit. Am și o melodie care suna așa: Doamne-n viață-s mulțumit, că mi-ai dat ce mi-am dorit. Eu am dobândit totul prin muncă, nimeni nu mi-a dat un pai, doar educație am primit de la părinți, în rest, nimic”, povestea interpretul de muzică populară.

Mîțu Stoian declara în cadrul unui interviu, că în perioada anilor 90, încasa sume considerabile de bani, dar și alte bunuri de valoare, în urma reprezentațiilor pe care le susținea.

Un român din Italia chiar îl recompensase, la vremea aceea, cu o „mașină de fițe”, mai exact cu un Opel Calibra. Mulți ani la rând, artistul a avut câștiguri mari din muzică, pasiunea pentru care și-a dedicat cea mai mare parte din viață. Interpretul de muzică populară declara că a plecat de jos și, prin forțele proprii, a reușit să se ridice și să aibă parte de o viață exact așa cum își dorea.

Citeste si: VIDEO| Petrică Mâțu Stoian a murit. Celebrul interpret de muzică populară era internat în stare gravă la Terapie Intensivă

Ce avere avea Petrică Mîțu Stoian 

„S-a câștigat foarte bine în perioada când s-au dat ordonanțele acelea la mineri, în anii `85 – `96. Pe vremea aceea, un interpret bun câștiga și 15 milioane de lei vechi într-o seară.

Acum nu mai este așa. Facem bani cât să trăim decent. (…) În urmă cu aproximativ 20 de ani, am primit o mașină de fițe, un Opel Calibra, de la un domn cu dare de mână din Italia, căruia i-am cântat de ziua sa melodia De păstram ce-am câștigat, azi eram cel mai bogat. Tot ce mi-am dorit cu adevărat, am primit. Am și o melodie care suna așa: Doamne-n viață-s mulțumit, că mi-ai dat ce mi-am dorit.
Eu am dobândit totul prin muncă, nimeni nu mi-a dat un pai, doar educație am primit de la părinți, în rest, nimic”
, a dezvăluit artistul pentru Revista Taifasuri. 

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul de muzică populară nu avea copii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian a murit. Ultima apariție a îndrăgitului artist

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai îdrăgiți și bogați artiști din țara noastră, însă n-a avut copii. Acum, toată lumea se întreabă acum cui îi rămâne averea considerabilă a iubitului interpret de muzică populară. 

Petrică Mâțu Stoian încasa și 1.100 de euro pentru o cântare. Atunci când nu avea evenimente, îndrăgitul artist se ocupa de afacerea în agricultură pe care o avea în Mehedinți alături de o nepoată. Cei doi cultivau căpșuni.

Citeste si: Medic, despre cauza morții lui Petrică Mâțu Stoian: ”Șoc septic ireversibil a fost diagnosticul”

Ce boală l-a răpus pe iubitul cântăreț de muzică populară

Sâmbătă, 6 noiembrie, interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian a fost internat în spital, după ce a acuzat stări de rău. Artistul a fost internat de urgență la secția ATI, a spitalului din Reșița.

Din păcate, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani, sâmbătă seara. Conform medicilor, artistul suferea de bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI”, a declarat Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa.

Citeste si: Petrică Mâțu Stoian la Terapie Intensivă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si