Close sidebar
Close sidebar

Cioara hoaţă, spaima portofelelor din Constanţa! Înaripata e vedeta în zona cazinoului!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O cioara din Constanta este considerata cea mai inteligenta hoata din tara. Pasarea a fost filmata in nenumarate randuri, in timp ce fura din buzunare si chiar din mainile oamenilor. Tinteste mai ales banii, obiectele de valoare si mancarea!

Aceasta cioara indrazneata e pungasul numarul unu al Constantei! De jumatate de an s-a instalat la malul marii, in apropierea unei pescarii, iar angajatii au adoptat-o imediat. Asta in ciuda faptului ca pasarea fura orice gaseste, direct din buzunare. Banii sunt tinta ei principala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Iar cand vede ca banii nu-i tin de foame, cioara trece imediat la mancare. Din mainile angajatilor fura paine si chiar cascaval!

Aceeasi pasare a luat pranzul si cu Adrian Bilba, managerul Delfinariului Constanta- care i-a dat sa manance nuci. Specialistul are doua ipoteze: fie cioara a fost dresata sa fure, sau dibacia ei este innascuta. Cert e un lucru: inaripata este o cioara griva, specifica vestului Europei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI