Close sidebar
Close sidebar

Cioban din Braşov, reclamat că le-a dat proprietarilor de oi care au animalele la el brânză cu viermi. DSV Argeş a recoltat probe

Direcţia Sanitar-Veterinară pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a primit, marţi, o sesizare de la un bărbat din judeţul Argeş, care reclamă că un cioban din judeţul Braşov, care îi îngrijeşte oile, i-a dat brânză cu viermi. În urma reclamaţiei, inspectorii sanitar-veterinari au recoltat probe.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat din judeţul Argeş, proprietar al unor oi pe care le-a dat în grija unui cioban la o stână din judeţul Braşov, a reclamat, marţi,la DSVSA Argeş, că a primit de la ciobanul braşovean brânză stricată.

În urma reclamaţiei primite, specialişti de la DSVSA Argeş au recoltat probe din brânza pe care proprietarul de oi susţine că a primit-o de la ciobanul din Braşov.

"Noi nu am făcut altceva decât să recoltăm probe de brânză să vedem dacă este bună de consum sau nu este bună de consum, iar restul e treaba lor, în instanţă”, a declarat pentru News.ro directorul DSVSA Argeş, Daniel Gelu Lupu.

Bărbatul care depus reclamaţia susţine că este singurul argeşean proprietar de oi care a dat animalele în grija ciobanului de la stâna din Braşov şi care a primit  brânză stricată.

Bărbatul susţine că paguba pentru că nu poate vinde brânza primită este de ordinul câtorva mii de lei.

Directorul DSVSA Argeş a precizat că rezultatele analizelor pe brânza primită de argeşean vor fi gata în aproximativ cinci zile.


Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI