Close sidebar
Close sidebar

Ciolacu a mers cu metroul la Ministerul Transporturilor, dar nu a putut plăti biletul cu telefonul

Marcel Ciolacu a declarat că a mers cu metroul la Ministerul Transporturilor, însă nu știe de ce nu a putut plăti biletul cu telefonul.

Stefania Pavel,

Marcel Ciolacu a declarat că a mers cu metroul la Ministerul Transporturilor, însă nu știe de ce nu a putut plăti biletul cu telefonul.

[Sursa foto: Marcel Ciolacu - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marcel Ciolacu a declarat marţi că a mers cu metroul până la Ministerul Transporturilor şi că nu este prima dată când foloseşte acest mijloc de transport în comun. Premierul a precizat că a încercat să plătească şi cu telefonul, dar nu ştie de ce nu a funcţionat, scrie Observator.

Premierul a spus că speră să meargă cu trenul la mare

”Nu e prima oară când merg cu metroul. E adevărat, acum a devenit mai interesant, din cauză sau datorită funcţiei, cum vreţi să alegeţi. Am încercat să plătesc şi cu telefonul, am văzut mesaj de la bancă, nu ştiu de ce nu a funcţionat, dar aveam cumpărate două călătorii. Înseamnă că cel puţin încă o călătorie o mai am”, a spus şeful Executivului.

Citește și: Guvernul Ciolacu. Vot pentru învestitură

Premierul a spus că speră să meargă cu trenul la mare alături de domnul Grindeanu.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Marcel Ciolacu a arătat că o să mai folosească metroul.  ”Sper să plec şi cu domnul Grindeanu cu trenul la mare. Este normală abordarea, nu este una de imagine, de PR, cum se spune, e chiar una de normalitate”, a completat el.

Citește și: Studenții și elevii din România care vor primi 300 de lei pe lună. Anunțul Guvernului

Premierul a avut marţi dimineaţă o întâlnire de lucru cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI