Close sidebar
Close sidebar

Ciolacu: Categoric, Parlamentul va funcţiona şi în luna iulie şi în luna august

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, anunţă că în acest an nu va fi vacanţă parlamentară, PSD urmând a merge în Parlament cu "un pachet de măsuri”.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Liderul PSD critică PNL pentru faptul că, deşi comentează decizii ale Curţii Constituţionale, atacă la CCR acte normative votate de către parlamentarii PSD.

"Categoric, Parlamentul va funcţiona şi în luna iulie şi în luna august. Anul acesta noi, la Partidul Social Democrat, am luat decizia că nu avem vacanţă parlamentară şi vom veni cu un pachet întreg de măsuri”, a anunţat Marcel Ciolacu, marţi seară, la Antena 3. 

Liderul social-democrat a criticat PNL pentru faptul că, deşi comentează decizii ale Curţii Constituţionale, atacă la CCR acte normative votate de către parlamentarii PSD.

Citeste si: Noi reguli pentru elevi. Măsuri de siguranță pentru orele de curs

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Cu adevărat, se atacă toate legile la CCR, iarăşi un paradox. Se comentează deciziile CCR-ului, dar se atacă toate legile”, a adăugat Ciolacu. 

Citeste si: Autoritățile chineze sunt în stare de alertă! Orașul care a închis toate școlile de teama noului coronavirus

El a dat ca exemplu două acte normative- cel care prevede suspendarea vânzării acţiunilor companiilor de stat şi cel privind interzicerea privind înstrăinarea terenurilor agricole- despre care liderul PSD a admis că au fost inspirate din legislaţia altor ţări europene.

Citeste si: Evaluarea națională 2020. Ce sunt sfătuiți profesorii să facă dacă un elev vrea să își scoată masca de protecție în timpul examenului

"Asta este abordarea, în acest moment, a Partidului Naţional Liberal: vrem să vindem aeroportul care un profit de 400 de milioane.(...) Vor să vândă CEC-ul, vor să vândă Hidroelectrica, care are un profit de un miliard opt sute. De ce aceste lucruri când e prăbuşire la bursele din Statele Unite şi din Europa?”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI