E clar că Ciprian Marica îşi ridică hotel în centrul Bucureştiului. “ Ciprian Marica, fostul atacant al naţionalei de fotbal şi în prezent principalul finanţator al echipei de fotbal Farul Constanţa, a demarat alături de un partener consolidarea blocului „Volga“ de la intersecţia Căii Dorobanţilor cu bulevardul Iancu de Hunedoara, dar şi a clădirii de birouri de lângă acesta unde are sediul Fundaţia Ciprian Marica şi compania de construcţii Hidroconstrucţia”, a relatat Ziarul financiar.

( vezi motivul pentru care Marica a decis să pună capăt carierei de fotbalist)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep! Restanţele sunt de peste 4 milioane de euro!

Ciprian Marica îşi ridică hotel în centrul Bucureştiului: "Vrem să realizăm un proiect unitar" 

„Clădirea unde în prezent sunt birourile Hidroconstrucţia şi ale Fundaţiei Ciprian Marica va fi modernizată. În ceea ce priveşte clădirea de pe colţ, în prezent aceasta a fost securizată pentru a nu-i pune în pericol pe trecători, având în vedere că este o clădire veche.

Vrem să realizăm un proiect unitar acolo care să includă birouri şi un hotel în clădirea de pe colţ. Momentan analizăm mai multe soluţii“, a declarat pentru ZF Ciprian Marica, care devine astfel investitor în imobiliare.

Ciprian Marica îşi ridică hotel în centrul Bucureştiului. Birourile vor fi închiriate

Nu mai e un secret că Ciprian Marica îşi ridică hotel în centrul Bucureştiului.

„Potrivit datelor din piaţă, clădirea de birouri va fi modernizată şi închiriată ulterior, iar la parterul acesteia vor fi spaţii comerciale. Investiţia în clădiri vechi care să fie modernizate şi aduse la noile standarde a fost considerată o lungă perioadă de timp o investiţie prea mare în raport cu profitul ce ar putea fi obţinut. De asemenea, multe imobile au fost cumpărate la un preţ ridicat în perioada de boom de până în 2008, sau sunt deţinute de persoane care nu mai au puterea financiară de a le moderniza, motiv pentru care în Bucureşti încă sunt vizibile clădiri în stare avansată de degradare amplasate în zone foarte scumpe.”, a mai scris Ziarul financiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si