Ciprian Silasi a pierdut la doua puncte in fata coechipierului sau, care se afla la cel de-al treilea joc de eliminare de cand a inceput cea mai dura competitie televizata.
               

"M-am inscris la <Exatlon> pentru fiul meu. Am vrut ca el sa fie mandru de mine.
<Exatlon> e un fenomen complex. Aici traim momentele de fericire, si de tristete, impreuna. Eu nu am facut armata acasa, nu am facut sport, si ma bucur ca am venit la acest show-fenomen, ca m-am autodepasit.

Ma simt ca in filmele cu soldati americani si nu pot decat sa ma bucur ca am ajuns pana la acest nivel, ca nu sunt cel mai slab concurent din <Exatlon> si ca am depasit pragul de 2 luni de zile" declara emotionat pana la lacrimi Ciprian, inainte de confruntarea cu Doru.

Dupa un meci extrem de tensionat in care fiecare dintre cei doi atleti pareau ca sunt in avantaj, Doru Mesesan a fost cel care a ramas in competitie. Silasi n-a rupt "Blestemul Dacului" fiind cel de-al treilea concurent trimis acasa, dupa Calin Novacescu si Catalin Dumitrescu, in urma duelului cu acelasi Mesesan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

               Despartirea de echipa a fost emotionanta, promisiunile de revedere au curs si "Mister Holliday", cum l-au poreclit colegii sai de echipa, se va intoarce acasa cu multe mesaje pentru cei dragi concurentilor ramasi in Republica Dominicana.

               "Imi pare rau ca n-am putut sa fac mai mult pentru aceasta echipa faina, care s-a dovedit a fi mai mult decat o echipa, s-a dovedit a fi o frumoasa familie.

De-abia acum incepe viata noastra ca familie, pentru ca mare parte dintre noi, cei care suntem in aceasta echipa, o sa tinem legatura si o sa fim apropiati. Am cunoscut oameni faini, si ma bucur foarte mult ca nu am pierdut timpul. Am castigat in 2 luni de zile, cat am fost in competitie, lucruri si oameni faini", au fost cuvintele de ramas bun ale lui Ciprian Silasi inainte de a se reintoarce in tara la familia sa, dar mai ales la fiul sau, Mladin.
                Cum se vor adapta Razboinicii, dupa ce au pierdut un membru important al echipei, daca vor reusi Faimosii sa profite de aceasta „slabiciune”, puteti afla urmarind de joi pana duminica, incepand cu ora 19.45, "Exatlon", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si