Tragedie în România. Ciprian Tofan, pilotul de drag racing, a murit într-un accident de mașină. Bărbatul în vârstă de 33 de ani conducea cu 200 de kilometri la oră atunci când a pierdut controlul volanului și a lovit un vehicul parcat. În urma impactului, tânărul a murit pe loc.

Accidentul a avut loc pe Centura Bucureşti, în localitatea Tunari pe sensul de mers către Otopeni. Mașina la volanul căruia se afla Ciprian Tofan, în valoare de zeci de mii de euro, a intrat într-un Logan staţionat pe dreapta şi apoi s-a răsturnat.

Potrivit martorilor, bătbatul care avea și un copil, nu purta centura de siguranță în momentul producerii tragediei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu câți kilometri rula pilotul

Potrivit martorilor, Ciprian Tofan avea 200 de kilometri la oră atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Sâmbătă seară, Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat restricționarea traficului în localitatea Tunari, pe sensul de mers către Otopeni, precizând că există un accident rutier în care o persoană și-a pierdut viața, fără să fie cunoscută identitatea victimei.

Se fac cercetări pentru a se stabili cauza şi împrejurările producerii accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si