A fost spectacol in aceasta dimineata in zona Dristor a Capitalei. O razie a politistilor rutieri i-a scos din minti pe soferii prinsi cu mata-n sac in timp ce depaseau, fara jena, uriasa coloana de la semafor.

Acest domn este un butoi cu pulbere. Ca un leu in cusca se plimba de la un echipaj la altul, in cautarea agentului care i-a luat documentele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu nervii la pamant, acest sofer nu si-a mai putut stapani limbajul. Motivul ca merge la o inmormantare nu i-a imbunat pe agenti, care l-au facut pieton pentru urmatoarele 2 luni. Si n-a fost singurul in aceasta situatie.

Oricat s-ar fi certat, soferii trasi pe dreapta tot n-au scapat de amenzi. Doar ca, atunci cand vine vorba de explicatii sunt mai inventivi decat Albert Einstein.

De altfel, "recolta" dupa doar 2 ore de actiune a fost extrem de bogata: 14 permise retinute, 70 de amenzi si chiar si un dosar penal, dupa ce un sofer a fost prins conducand fara permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si