Close sidebar
Close sidebar

Circul din parlamentul Romaniei s-a mutat la Bruxelles! Demnitarii romani s-au facut de ras in Parlamentul European!

Parlamentul European a semanat, pentru cateva ore, cu cel de la Bucuresti! Legile justitiei din Romania au aprins spiritele iar discutiile au degenerat rapid. Europarlamentarii romani s-au acuzat unii pe altii de minciuna, ca urmare unii dintre ei s-au trezit cu microfonul taiat.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inca din primul moment al dezbaterii, s-a lasat cu scantei. In stilul dambovitean, romanii au incercat sa pacaleasca si regulile europene. Desi oficialii europeni o invitasera la dezbateri pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, aceasta l-a trimis la Strasbourg pe ministrul justitiei. Din pacate in Franta nu e ca in Micul Paris, asa ca Tudorel Toader n-a primit dreptul de a vorbi in plenara.
 
Deranjati, oficialii europeni au lasat politetea la o parte. Decizia CCR de a declarare neconstitutionale unele articole din legile justitiei a stat la baza dezbaterii initiate la nivel european.
 
 
Reprezentantii PSD si cei ai ALDE au incercat sa apere modificarile. Replica a venit rapid din partea europarlamentarului francez Eva Joly.
 
Unii europarlamentari romani au prezentat o lista a propunerilor care ar putea fi discutate la Bucuresti in aceasta primavara.
Discursurile  s-au batut cap in cap, iar acuzatiile au fost tot mai dure.
 
Obisnuiti ca in parlamentul de la Bucuresti, unii politicieni au crezut ca pot vorbi oricat.
Discutia din parlamentul European nu va avea consecinte imediate la Bucuresti. E posibil ca de la Bruxelles sa vina in perioada urmatoare si alte avertisment mai dure, dar momentul in care s-ar putea trece la sanctiuni impotriva tarii noastre este inca departe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI