O femeie a fost accidentată mortal, miercuri dimineaţa, în timp ce traversa DN 1 în localitatea prahoveană Azuga, traficul rutier fiind restricţionat în zonă.

Ce au declarat autoritățile în urma accidentului

"Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 135, în localitatea Azuga, judeţul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a lovit o femeie de aproximativ 70 de ani pe trecerea de pietoni, după care a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule.

În urma impactului, pietonul a decedat", a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Citeste si: Un adolescent a fost lovit pe o trecere de pietoni în Giurgiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Traficul este restricționat la această oră

Conform aceleiaşi surse, circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Braşov-Ploieşti. Se circulă pe un singur fir, alternativ, valorile de trafic fiind în creştere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Arad a fost lovit mortal pe o trecere de pietoni

O fetiţă de 9 ani a scăpat cu viaţă după ce a fost izbită de două maşini consecutiv

O fetiţă în vârstă de 9 ani a supravieţuit ca prin minune, la începutul anului 2022, după ce a fost izbită consecutiv de două maşini în timp ce traversa DN1, în localitatea bihoreană Oşorhei.

„Un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism înspre Cluj, a acroşat o minoră de 9 ani care, nesupravegheată, s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis, prin partea stângă a direcţiei sale de

deplasare", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

În urma impactului, fetiţa a fost aruncată pe sensul opus de circulaţie, unde a fost lovită de o altă maşină, condusă de un cetăţean austriac în vârstă de 47 ani.

Micuţa a supravieţuit accidentului rutier şi a fost transportată de un echipaj medical al SMURD Bihor la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea.

Citeste si: Accident în lanț pe un bulevard din Cluj. Un autobuz și o mașină a Poliției Locale au fost avariate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si