Circulatia trenurilor de mare viteza (TGV) catre Bretagne si sud-vest a fost incetinta puternic dupa descoperirea, inainte de ora locala 6.00 (7.00, ora Romaniei) a doua corpuri pe calea ferata, intre comunele Saint-Léger-des-Aubées si Rouvray-Saint-Florentin, la aproximativ 80 de kilometri de Paris, a precizat pentru AFP un purtator de cuvant al SNCF.

Citeste si: Marian Godina prezinta imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu ii da acestuia un pumn: "Bravo, colegutule! Asa trebuia raspuns"

Cu scopul de a permite interventia salvatorilor si politiei, aproximativ zece trenuri TGV au trecut pe linia clasica, antrenand intarzieri medii de o ora si jumatate pe ambele sensuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Traficul a fost reluat pe LGV Atlantique catre ora locala 9.30(10.30, ora Romaniei), iar SNCF spera la o revenire la normal "intre (ora locala) 10.30 (11.30, ora Romaniei) si (ora locala) 11.00 (12.00, ora Romaniei)".

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si