Avertisment pentru șoferii care plănuiesc să circule între București și Constanța în perioada următoare! Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că autostrada A2 urmează să fie închisă temporar în weekend.

Circulația va fi restricționată în zona nodului rutier A2 cu A0. Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a companiei de drumuri, circulația va fi restricționată în noaptea de sâmbătă spre duminică, adică de la ora 23:00, pe 27 iulie, până la ora 04:00, pe 28 iulie.

Citește și: VIDEO Drumuri închise în plin sezon estival! Nervii șoferilor, întinși la maxim: „O să fie aglomerație foarte mare”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

trafic, autostrada A2, trafic restrictionat

De ce este restricționat traficul pe A2. Rutele ocolitoare la care pot apela șoferii

Compania de drumuri a anunțat că circulația va fi închisă pentru finalizarea unor lucrări la lotul 1 al Autostrăzii de Centură a Capitalei.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe autostrada A2, în zona de racordare a nodului rutier care va asigura conexiunea cu Autostrada de Centură a Municipiului Bucureşti (km 11+700- km 15+500), se va institui măsura de închidere a circulaţiei rutiere pe ambele sensuri de deplasare, simultan, pentru a permite finalizarea lucrărilor în

cadrul proiectului de construire a lotului 1 al Autostrăzii de Centură a Municipiului Bucureşti (montare portale şi console, finalizare lucrări la pasajul care supratraversează A2 la poziţia km 13+300)”, a precizat CNAIR.

În perioada în care circulația este restricționată, șoferii au la dispoziție următoarele rute ocolitoare: direcţia de deplasare Bucureşti (Bvd. Theodor Pallady)- Constanţa: Bvd. Theodor Pallady- A2, nod rutier km 12+000- Centura Bucureşti- DN3, Fundulea- A2, Constanţa; direcţia de deplasare Constanţa- Bucureşti: A2- nod rutier km 15+000- DJ301, Cernica- Centura Bucureşti.

Traficul va fi restricționat și vineri, dar și la începutul săptămânii următoare.

„De asemenea, în intervalul cuprins între ziua de vineri, 26.07.2024, ora 08:00, şi ziua de luni, 29.07.2024, ora 12:00, pe sectorul cuprins între km 12+200- km 14+500 se menţine măsura de restricţionare a traficului, asigurându-se două benzi de circulaţie pentru fiecare sens de deplasare. Rugăm conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporară şi să circule cu viteză redusă pentru a evita riscul de producere a evenimentelor rutiere şi/sau a ambuteiajelor, notează CNAIR.

Citește și: VIDEO În România sunt tot mai multe pene de curent! Trei spitale din București și multe gospodării din vestl țării au rămas fără energie electrică

trafic, autostrada A2, trafic restrictionat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si