Vremea rea continuă să dea bătăi de cap autorităților din nordul Moldovei, acolo unde au fost impuse mai multe restricții de circulație.

Circulația rămâne închisă pe unele tronsoane din opt drumuri naţionale

Circulația va rămâne închisă pe DN 2 Româneşti-Siret, judeţul Suceava; DN 2K Arbore- Milişăuţi, judeţul Suceava; DN 17A Rădăuţi-Bălcăuţi, judeţul Suceava; DN 24C Rădăuţi-Prut- Manoleasa, respectiv Bădărăi-Ştefăneşti, judeţul Botoşani; DN 29 Botoşani-Huţani, judeţul Botoşani; DN 29A Dorohoi-Rădăuţi-Prut, judeţul Botoşani; DN 29C Siret, judeţul Suceava- Mihăileni, judeţul Botoşani; DN 29 D Botoşani-Ştefăneşti, judeţul Botoşani. 

Citește și: VIDEO- Moldova este sub nămeți! Zeci de drumuri naționale și județene au fost blocate

Autoritățile au impus restricții de tonaj autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone, pe DN 24C Ştefăneşti-Manoleasa, judeţul Botoşani; DN 29 Manoleasa-Săveni, judeţul Botoşani; DN 29C Cucorani-Mihăileni, judeţul Botoşani; DN 29E Stanca-Vama Stanca, judeţul Botoşani. 

Ce spun autoritățile

Aria precipitaţiilor a mai scăzut în intensitate, iar la această oră ninge moderat, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere din judeţele Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava.

Citește și: Peste 100 de copii și adolescenți au avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani pentru a-i ajuta să coboare din Rodna

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe alte şosele ale ţării, în principal în partea nordică, se circulă în condiţii de ploaie, fiind posibilă formarea poleiului”, potrivit Centrului Infotrafic.

Cod roșu de ninsori

Meteorologii au emis avertizare Cod roșu de tip nowcasting de viscol și ninsori abundente pentru județele Botoșani și Iași, iar circulația pe toate drumurile naționale și județene a fost închisă începând cu ora 21.30. S-a intervenit pentru deblocarea a 69 de autovehicule derapate sau imobilizate, în care se aflau 138 de persoane, evacuarea apei din beci sau degajarea unor elemente de construcție de la un imobil și a 24 de copaci.

Citește și: Bătrân transportat cu tractatorul până la ambulanța SMURD, din cauza condițiilor meteorologice

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică s-au înregistrat avarii în 28 localități din 2 județe (BC și HR), însumând un număr de aprox. 3.049 consumatori finali nealimentați. La momentul raportării se intervine pentru remedierea situațiilor semnalate.
Până la acest moment au fost emise 3 mesaje de informare a populației prin sistemul RO-ALERT în contextul avertizărilor hidrometeorologice la nivelul a 3 județe (BC, IS și NT).


Un autocar cu 37 de copii din Bistrița care se întorceau de la Iași a rămas blocat în Târgu Frumos, unde au trebuit să stea peste noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si