Potrivit Centrul Infotrafic, pe DN1A, în localitatea Crevedia, unde s-au produs mai multe explozii la o stație GPL, circulația a fost reluată alternativ, pe sensul Bucureşti către Ploieşti.

Traficul pe Drumul Național 1A, în localitatea Crevedia, redeschis.

Traficul pe Drumul Național 1A, în localitatea Crevedia, redeschis.

Pericolul unei explozii a fost complet înlăturat

ISU a permis redeschiderea circulației pe drumul național 1A, în localitatea Crevedia. Acest lucru se întâmplă pe senul de mers de la București către Ploiești.

Pe celălalt sens de mers, pe o porțiune de 500m, șoseaua a fost afectată în urma exploziilor.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1A Bucureşti-Ploieşti, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa, a fost reluată circulaţia pe sensul Bucureşti către Ploieşti, circulându-se alternativ”, potrivit G4Media.ro

În urma exploziilor din Crevedia, intervenția a fost încheiată

În urma exploziilor de sâmbătă din Crevedia, ISU Dâmbovița anunță că intervenția s-a încheiat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a anunțat faptul că intervenţia în cazul exploziilor produse sâmbătă seară la Crevedia s-a încheiat.

"Intervenţia este finalizată, la locul evenimentului rămân pentru supravegherea zonei o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD de la Garda Corneşti", a transmis, joi seară, ISU Dâmboviţa, potrivit Antena3.ro

Peste o sută de jandarmi au fost trimiși pe câmpurile din Crevedia

Pe câmpurile din Crevedia, circa o sută de jandarmi au fost trimiși pentru identificarea bucăților din cisternă, care au fost aruncate în timpul exploziilor de sâmbătă seara.

La fața locului s-au deplasat peste o sută de jandarmi, pentru identificarea bucăților care ar putea proveni din acea cisternă.

Bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile

Potrivit primelor informații de la locul deflagrațiilor,  acestea arătau faptul că bucățile din cisternă au fost aruncate la distanțe considerabile. În acest sens, anchetatorii vor să afle precis care este distanța la care acestea au fost aruncate, în urma exploziilor devastatoare.

O bucată a ajuns pe o casă, care se afla la 300 de metri. Altă bucată a fost aruncată la peste un kilometru, pe un câmp, potrivit Adevărul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si