De Ziua Armatei, marti, incepand cu ora 10.30 are loc un mars pe traseul: Parcul Carol I- Bulevardul Marasesti- Bulevardul Cantemir- Bulevardul Nicolae Balcescu- Bulevardul Magheru- Piata Romana- Bulevardul Lascar Catargiu- Bulevardul Aviatorilor- Bulevardul Constantin Prezan- Soseaua Kiseleff- Fantana Miorita, pe banda I de circulatie, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

De asemenea, intre orele 18.30 si 20.00, va avea loc o retragere cu torte, pe traseul: Palatul Cercului Militar National- Bulevardul Regina Elisabeta- Bulevardul M.

Kogalniceanu- Piata Operei- Splaiul Independentei- Pod Cotroceni- Soseaua Cotroceni- Bulevardul Iuliu Maniu- Bulevardul General Vasile Milea- Bulevardul Timisoara- Strada Ruxandra Marcu- Drumul Taberei- sediul Statului Major al Fortelor Terestre, pe banda I de circulatie, informeaza Brigada Rutiera.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Politistii anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentului, traficul rutier se intrerupe intre orele 17.30 si 19.00 pe Strada Constantin Mille si pe Calea Victoriei (intre Strada Constantin Mille si Bulevardul Regina Elisabeta, pe banda I de circulatie).

Ziua Armatei Romaniei este sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate in toate localitatile in care sunt unitati militare, in tarile in care Romania are acreditati atasati ai apararii si in bazele militare din teatrele de operatii in care sunt dislocati militari romani, anunta si Ministerul Apararii Nationale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si