Close sidebar
Close sidebar

Circulatia rutiera va fi restrictionata astazi in Capitala pentru ceremoniile dedicate Zilei Armatei. Harta rutelor ocolitoare

Circulatia rutiera va fi restrictionata, marti, in Capitala, incepand cu ora 10.30, pentru ceremoniile dedicate Zilei Armatei, printre care un mars pe traseul Parcul Carol I - Fantana Miorita si o retragere cu torte pe traseul Palatul Cercului Militar National - Drumul Taberei - sediul Statului Major al Fortelor Terestre.

,


DISTRIBUIE
acest articol

De Ziua Armatei, marti, incepand cu ora 10.30 are loc un mars pe traseul: Parcul Carol I- Bulevardul Marasesti- Bulevardul Cantemir- Bulevardul Nicolae Balcescu- Bulevardul Magheru- Piata Romana- Bulevardul Lascar Catargiu- Bulevardul Aviatorilor- Bulevardul Constantin Prezan- Soseaua Kiseleff- Fantana Miorita, pe banda I de circulatie, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.

De asemenea, intre orele 18.30 si 20.00, va avea loc o retragere cu torte, pe traseul: Palatul Cercului Militar National- Bulevardul Regina Elisabeta- Bulevardul M. Kogalniceanu- Piata Operei- Splaiul Independentei- Pod Cotroceni- Soseaua Cotroceni- Bulevardul Iuliu Maniu- Bulevardul General Vasile Milea- Bulevardul Timisoara- Strada Ruxandra Marcu- Drumul Taberei- sediul Statului Major al Fortelor Terestre, pe banda I de circulatie, informeaza Brigada Rutiera.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Politistii anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentului, traficul rutier se intrerupe intre orele 17.30 si 19.00 pe Strada Constantin Mille si pe Calea Victoriei (intre Strada Constantin Mille si Bulevardul Regina Elisabeta, pe banda I de circulatie).

Ziua Armatei Romaniei este sarbatorita printr-o serie de manifestari organizate in toate localitatile in care sunt unitati militare, in tarile in care Romania are acreditati atasati ai apararii si in bazele militare din teatrele de operatii in care sunt dislocati militari romani, anunta si Ministerul Apararii Nationale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI