O întâmplare neașteptată a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Dorobanților din București. Autoritățile au ajuns la fața locului și au transmis că traficul este blocat pe ambele sensuri după ce un copac și un stâlp s-au prăbușit la pământ. Polițiștii și pompierii au intervenit pentru a fluidiza traficul. Astfel, pomul a fost tăiat pentru a elibera o parte a șoselei, iar stâlpul urmează să fie ridicat.

Citește și: România intră pe lista tornadelor. Sunt așteptate fenomene extreme în țară

În urma incidentului s-au format cozi de mașini. Autoturismele, autobuzele și troleele încă sunt blocate. Oamenii legii au transmis că fac tot posibilul pentru ca traficul să fie reluat în condiții normale.

Incident pe Calea Dorobanților din Capitală

Întâmplarea nefastă s-a produs în zona Televiziunii Române. Acolo un arbore și un stâlp de electricitate au fost puși la pământ. Nu au existat victime, însă traficul a avut de suferit.

Citește și: România intră pe lista tornadelor. Sunt așteptate fenomene extreme în țară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Furtunile din ultima vreme au adus pagube serioase în Capitală. Cu doar câteva zile în urmă, în timpul unei furtuni puternice din București și împrejurimi, mai mulți copaci s-au prăbușit peste autoturismele parcate.

Reprezentanții ISU București-Ilfov: „Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului galben, ISU B-IF a gestionat 46 de intervenții (44 în mun. București și 2 in județul Ilfov). Acestea au constat în îndepărtarea a 44 de copaci căzuți, un stâlp căzut și un element de construcție.

Au fost avariate 33 de autoturisme și un acoperiș.
O persoana a fost surprinsă într-un autoturism, de un copac căzut. Aceasta a fost extrasă conștientă și transportată la spital."

În urma furtunilor, nu au existat doar pagube materiale, ci și oamenii au avut de suferit. Un bărbat a ajuns de urgență la spital după ce un copac a căzut peste mașina pe care o conducea.

Citește și: VIDEO- Autogară modernă din Satu Mare, neutilizată de doi ani: O sincopă în planurile autorităților

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Victima, în vârstă de 36 de ani, a fost scoasă din autoturism de autorități și transportată de urgență la spital. Bărbatul a primit îngrijiri de specialitate la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din Capitală. Conform medicilor, acesta se confruntă cu probleme la coloană și prezintă dureri mari de cap.

Citește și: Un nou val de căldură se va abate peste Europa. Luni au loc cele mai mari erupții de soare, iar comunicațiile vor avea de suferit. Cum va fi vremea în perioada următoare?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si