Close sidebar
Close sidebar

Circulatie ingreunata la metrou pe magistrala Berceni-Pipera din cauza unei urgente medicale!

Circulatia a fost perturbata joi dimineata la metrou din cauza unei urgente medicale in statia Aurel Vlaicu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Metrorex, in trenul de metrou aflat in statia Aurel Vlaicu, linia 1(Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportata o urgenta medicala, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

"Conform procedurilor, pana la primirea primului ajutor de catre echipajul medical, persoana nu poate fi miscata din tren, acesta stationand la peron pana la incheierea procedurilor desfasurate pentru astfel de cazuri. Din cauza stationarii trenului, s-au produs depasiri ale intervalului de circulatie", precizeaza Metrorex.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Calatorii au fost permanent informati prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii.

Pe Facebook, mai multi utilizatori au postat imagini cu aglomeratia mare din statiile de metrou, exprimandu-si nemultumirea.

Incidentul a afectat circulatia trenurilor pe magistrala a doua, Berceni- Pipera.

Circulatia s-a reluat in conditii normale la ora 09:00, dupa ce calatorul a fost preluat si  debarcat din tren de catre echipajul SMURD.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI