Pe cele doua autostrazi exista riscul de acvaplanare din cauza cantitatii mari de apa acumulate, a precizat Centrul Infotrafic.

Traficul a fost ingreunat din cauza ploii torentiale si pe autostrada A3 Bucuresti- Ploiesti, in zona kilometrilor 32 si 33 fiind acumulata apa pe carosabil.

Si in judetul Vrancea, pe DN2 Ramnicu Sarat- Focsani, sambata dimineata s-a circulat cu dificultate din cauza ploii torentiale.

Soferii sunt sfatuiti sa adapteze viteza la starea drumului si sa mareasca distanta in mers intre autovehicule, pentru a putea opri in caz de urgenta.

Potrivit unei informari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, sambata, pana la ora 20.00, vor fi precipitatii in cea mai mare parte a tarii. in zona de munte va ninge si se va depune strat nou de zapada, in Transilvania si Moldova vor fi precipitatii mixte, iar in celelalte regiuni vor fi mai ales ploi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In regiunile sud-vestice si sudice, precum si la munte se vor cumula cantitati de apa care vor ajunge pana la 15-20 de litri pe metru patrat.

Vantul va avea intensificari cu viteze de 50-60 de kilometri pe ora, iar in zona montana inalta va spulbera zapada.

Mai multe judete sunt, sambata, sub avertizare cod galben de vant, care la rafala depaseste 55-65 de kilometri pe ora.

Avertizare nowcasting cod galben de vant a fost emisa pentru judetele Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi, fiind valabila pana la ora 13.00.

De asemenea, pana la ora 14.00 sunt sub avertizare cod galben de vant judetele Tulcea, Mehedinti si Dolj.

In judetele Iasi, Vaslui si Galati, avertizarea cod galben de vant este valabila pana la ora 11.00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si