Ciulama de ciuperci cu pui. Rețeta tradițională a bunicii
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Ciulama de ciuperci rețetă. Așa faci cea mai bună ciulama de ciuperci cu pui!
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Rețetă delicioasă de ciulama de ciuperci simplă și cremoasă, ușor de preparat și detaliată pas cu pas. Mâncare tradițională simplă și rapidă.
O să iasă la fel de gustoasă ca cea din copilărie, făcută de bunica!
Se spala si se taie pieptul de pui bucatele potrivite, se sareaza, se caleste in putin ulei, apoi se scoate si se lasa intr-un vas acoperit.
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit, cand devine sticloasa se adauga ciupercile (spalate, curatate si taiate feliute).
Ciupercile vor fierbe in suc propriu, cand acesta scade se mai poate adauga putina apa. Se adauga pieptul de pui calit peste ciuperci.
Intre timp amestecam intr-un castron, smantana cu faina "in ploaie", sare si piper.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ciulama de ciuperci. Ciulama rețetă. Ciulama de pui ca la bunica. Ciulama de ciuperci rapidă. Rețetă ciulama. Ciulama de ciuperci rețetă. Acest amestec se rastoarna peste ciuperci si carne.
Mai lasam sa fiarba 10-15 min. dupa care se adauga usturoiul tocat marunt si patrunjelul (sau marar)
Se spune că fiecare gospodină se desăvâșește în ale bucătăriei, după ce învață să facă și mămăligă. Dacă nu ați încercat încă, vă oferim rețeta tradițională de mămăligă.
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională. Se pune apa la fiert împreună cu sarea. Când apa clocoteşte, începeţi să turnaţi mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel în formă de pară.
Când mălaiul începe să se umfle şi mămăliga se îngroaşă, daţi focul la mic. Amestecaţi, din când în când, cu o lingură de lemn.
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională. Lăsaţi-o să fiarbă 10-15 minute. Dacă încă vi se pare prea moale, mai lăsaţi-o câteva minute.
Când e gata, înainte de a o răsturna, presaţi bine cu dosul lingurii pentru ca mămăliga să ia frumos forma rotundă a vasului.
Cum se face mămăliga, rețeta tradițională.
Sfat! Dacă fundul vasului a rămas uscat, acoperit doar de o pojghiţă subţire de mălai, înseamnă că aţi făcut o mămăliă ca la carte.
Pofta buna!!!