- Cum au ajuns ciupercile sa creasca la fel ca in padure intr-o clasa?
-Nu stiu, cred ca din cauza conditiilor. Foarte mult mucegai acolo, ploua inauntru

Ciupercile au rasarit, nestingherite, prin crapatura dintre zid si dusumea. In aceasta sala de clasa, doar muschii sa-ti indice Nordul mai lipsesc! Altfel, palariile carnoase au toate conditiile sa se inmulteasca!

Elevii acestei clase au fost nevoiti sa invete pentru simularea nationala intr-o sala de studiu plina de mucegai in care au ajuns sa rasara ciuperci. Profesorii, femeile se serviciu si conducerea liceului au inchis, pana acum, ochii situatia revoltatoare!!  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alexandru Manda, presedinte Asociatia Elevilor din Constanta:  Pozele pe care le-am postat pe Facebook  le-am primit de la niste elevi din liceul Telecom care nu doresc sa-si dezvaluie identitatea de frica banuiesc si de asemenea au fost verificate si de catre colegii mei din asociatie.

Satui sa inhaleze aerul plin de umezeala si vapori de mecugai, elevii s-au hotarat sa trimita poze cu ciupercile din clasa, la conducerea Asociatiei Elevilor din Constanta.

Unul dintre ingrijitorii licelului tine sa ne spuna ca pozele sunt trucate.

-Deci eu am fost ciupercar. Deci nu creste ciuperca deca, numai in mediu umed. Atat si nimic mai mult. Nu in casa unde e uscat si e cladura. Si ia uitati. Alea, alea sunt puse acolo.

Suparat ca se face tam-tam, omul ne-a blocat intrarea in liceu. In cele din urma insa, am izbutit sa ajungem la directoarea liceului de Telecomunicatii.

Andra Sandru, director liceu Electrotehnica si Telecomunicatii:  Le-a cules cineva, a luat cineva ciupercile de acolo? Trebuiau sa ramana acolo? Cine a luat ciupercile? Au fost curatate

Veniti putin mai aproape pentru ca vrem sa va aratam un adevarat numar de magie. Pana ieri, ciupercile din imagini cresteau fara nicio problema la baza acestui perete. Insa, la scurt timp de la mediatizarea cazului, acestea au disparut ca prin minune.

Dupa mediatizarea cazului, Directia de Sanatate Publica s-a autosesizat si a trecut la control. Din fericire, doar in aceasta clasa au gasit probleme!

Constantin Dina, sef DSP Constanta: Doamna director a fost amendata cu 1.000 de lei pentru nerespectarea si neefecturea periodica a igienizarii in cladirile de invatamant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si