Pericolul este aici... Vin pacientii si asta cade direct. Iti cade in cap daca nu esti atent. Pacat, ar trebui sa se faca ceva. Personal extraordinar, extraordinar de bun. Ati fost internata? Da si operata de doua ori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii buni, dar conditiile.. Conditiile lasa de dorit.

Igrasie inauntru, iar pe-afara ziduri care stau sa se darame- insasi imaginea spitalului imbolnaveste. Mai grav de-atat e ca balconul cladirii risca sa se prabuseasca peste pacienti, peretii sunt pe jumatate cazuti, iar treptele- un adevarat pericol pentru sute de oameni care ajung zilnic aici.

Pana in 2014 de situatia spitalului a raspuns Ministerul Sanatatii, apoi a fost preluat de Ministerul Transporturilor. De atunci s-au modernizat cateva sectii, dar prea putine in ceea ce priveste nevoile spitalului. Pana ala noi investitii, pacientii indura odata cu boala indolenta autoritatilor si incearca sa se adapteze la nivelul ridicat pana si pentru Lumea a Treia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si