Close sidebar
Close sidebar

Cladirea Spitalului CFR din Cluj sta sa se prabuseasca peste pacienti!

Un vechi castel care a fost transformat in spital in urma cu 100 de ani sta sa cada peste pacienti. Cladirea in care spitalul CFR isi primeste bolnavii este una extrem de periculoasa si doar o reabilitare totala o poate salva. Chiar si asa, oamenii continua sa ii calce pragul pentru medicii renumiti care lucreaza acolo.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pericolul este aici... Vin pacientii si asta cade direct. Iti cade in cap daca nu esti atent. Pacat, ar trebui sa se faca ceva. Personal extraordinar, extraordinar de bun. Ati fost internata? Da si operata de doua ori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii buni, dar conditiile.. Conditiile lasa de dorit.

Igrasie inauntru, iar pe-afara ziduri care stau sa se darame- insasi imaginea spitalului imbolnaveste. Mai grav de-atat e ca balconul cladirii risca sa se prabuseasca peste pacienti, peretii sunt pe jumatate cazuti, iar treptele- un adevarat pericol pentru sute de oameni care ajung zilnic aici.

Pana in 2014 de situatia spitalului a raspuns Ministerul Sanatatii, apoi a fost preluat de Ministerul Transporturilor. De atunci s-au modernizat cateva sectii, dar prea putine in ceea ce priveste nevoile spitalului. Pana ala noi investitii, pacientii indura odata cu boala indolenta autoritatilor si incearca sa se adapteze la nivelul ridicat pana si pentru Lumea a Treia. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI