George Padure a deschis hotelul in toamna anului trecut
George Padure a deschis hotelul in toamna anului trecut George Padure a controlat pana recent, prin firma Arena Admin SRL, hotelul Expocenter, relansat in toamna anului trecut. Imobilul, avand un regim de inaltime S+P+4E+5 retras plus un alt corp D+P+2E+M, totalizand peste 5.000 mp suprafata construita desfasurata, a fost scos la vanzare de catre un executor judectoresc la valoarea totala de 31.208.100 lei (aproximativ 6,9 milioane euro), plus TVA, in baza unor titluri executorii rezultate din mai multe credite acordeate de o banca din Bucuresti.
Licitatia va avea loc pe data de 28.07.2016.
Asa arata hotelul scos la licitatie
Asa arata hotelul scos la licitatie

Hotelul care i-a aprtinut lui George Padure este situat in apropiere de Romexpo si are 90 de camere, doua restaurante precum si Sali de conferinte. La deschiderea acestuia, in octombrie 2015, fostul primar al sectorului 1 a marturisit ca industria hoteliera reprezinta ceva nou pentru el si ca isi pune toate sperantele in acest business.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Paradoxal, aceasta nu este cea mai scumpa proprietate scoasa zilele acestea la licitatie in Bucuresti. O cladire istorica situata in Centrul Vechi va fi vanduta cu pretul de start de 39.157.153 lei plus TVA (8,7 milioane euro). In acest caz, debitoarea este Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. Institutia a pierdut imobilul din cauza unor datorii neonorate fata de o firma de avocatura, care a asigurat asistenta juridica incepand cu anul 2006.

Culmea e ca datoria institutiei este de aproape 4 ori mai mica: in jur de 11.000.000 lei.
Cladirea detinuta de Camera de Comert se afla in Centrul Vechi
Cladirea detinuta de Camera de Comert se afla in Centrul Vechi

Imobilul scos la licitatie se afla pe strada Ion Ghica, in apropierea Bisericii Ruse din Capitala. Are 3 etaje plus mansarda si o suprafata utila desfasurata de 5.655, 26 mp, precum si un teren de 2.215,40 mp. In acest caz, licitatia va avea loc pe 5 august 2008, la sediul executorului judectoresc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si