Va vine sau nu sa credeti, aceste imagine au fost filmate in casa unui  timisorean, care si-a vazut locuinta facuta praf de o inundatie. Nu era prima, ci a treia in ultimul an,  de cand s-a mutat in apartamentul aflat intr-un imobil detinut aproape in totalitate de clanul Carpaci. Omul a incercat sa rezolve situatia cu vorba buna, dar n-a primit decat amenintari si oferzte de a-i fi cumparat apartamentul pe mai nimic, asa ca a chemat politia.

Problema cu inundatia s-a rezolvat pana la urma! Pompierii au reusit sa sparga usa chiar inainte de a veni cineva trimis de familia Carpaci.

Desi pagubitul s-a ales cu locuinta distrusa, nici vorba de despagubiri. Dimpotriva, spune ca a primit amenintari cumplite din partea celor care i-au distrus locuinta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru ca stiam prea bine cine sunt membrii familiei Carpaci, la fata locului a ajuns Stefan Stroe... Poate va face el lumina in acest caz.

Stefan Stroe a facut tot ce se putea sa obtina punctul de vedere al proprietarului.

Din pacate insa...

Cazul nu este singular. Clanul Carpaci are in proprietate nenumarate cladiri in centrul istoric al Timisoarei. Pe unele le-a obtinut prin metode care i-au adus o condamnare de 7 ani si 2 luni lui Ionelas Carpaci, din altele vecinii au plecat mai de voie, mai de nevoie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si