Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Lucian Torj, Ciprian Gavrila, Ciprian Manolache si Sergiu Burkas sunt doar patru dintre cei 13 interlopi membri ai clanului greu de inchis.

Sapte ani s-au chinuit anchetatorii sa-i arunce dupa gratii si abia acum au reusit.

Arsenalul pe care-l vedeti a fost strans din casele interlopilor: bate, pistoale, pusti, cutite, sabii- nimic nu lipsea din recuzita folosita la santaj, recuperari de bani, atacuri la comada, trafic si sechestrare de persoane si tentative de omor, spun procurorii.

Zambitori in boxa acuzatilor, dar nemilosi si sangerosi in fata rivalilor. Victimele erau teorizate si nu putine au ajuns in pragul sinuciderii.

Tinerii spun ca au fost amenintati cu pistolul, plang, au imprumutat bani de la Lucian Torj, i-au dat banii plus dobanda, sunt in permanenta amenintati ca sa nu depuna marturie impotriva lui la proces.

Clanul, cel mai temut din vestul tarii, a ajuns sa detina controlul prin fapte de agresivitate cumplite.

Sergiu Burkas este unul dintre locotenentii lui Torj.
A primit condamnarea cea mai mare: 24 de ani. In 2013, a ucis un sportiv. La sase luni dupa ce a fost arestat, individul i-ar fi marturisit colegului de celula ca a omorat si un taximetrist. In ambele cazuri, la mijloc ar fi fost camata platita cu sange, pentru ca victimele n-ar fi reusit sa dea la timp banii imprumutati.

Lucian Torj, fost consilier local, e considerat capul clanului mafiot.
In carca lui, procurorii au pus santajul, proxenetism si constituirea de grup infractional. Imediat dupa arestarea preventiva a lui, apropiatii sai au facut un scandal monstru in fata Tribunalului.

Lucian Torj este fratele lui Ovidiu Torj, un alt personaj controversat. Cel din urma este fostul sot al lui Brighitte Sfat, cu care, de altfel, a si ajuns dupa gratii. Ultimul dosar in care individul a fost implicat este cel de proxenetism, in care a fost cercetat si artistul DJ Project. Acum, ambii frati Torj sunt la inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si