Close sidebar
Close sidebar

Clanurile interlope din București, "vizitate" de mascați în mega-operațiunea "Jupiter"

Au loc noi percheziții de amploare în a patra zi din operațiunea "Jupiter". Sunt descinderi, joi dimineață, la interlopii din clanul Pian, după ce doi bărbați au fost bătuți într-o benzinărie din Giurgiu.

Sorin Negru,

Percheziții la clanurile din Capitală


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente din Capitală fac joi 16 percheziţii în urma unui conflict produs în luna august, când şapte persoane au agresat cu arme albe doi bărbaţi într-o benzinărie din Giurgiu.

Citește și: VIDEO Operațiunea „Jupiter”: Percheziții în toată țara. Sute de polițiști au luat parte la acțiune

Potrivit unor surse judiciare, citate de Hotnews, între cei vizați de cercetări se numără mai mulți interlopi din clanul Pian.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Schema din spatele asasinatului cu bombă de la Arad. Filmul uciderii milionarului Ioan Crișan- antena3.ro

Conflictul de la benzinăria din Giurgiu ar fi izbucnit din cauza unei case din Bragadiru, arată sursa citată.

Percheziții la clanurile din Capitală

Poliţiştii Capitalei au făcut joi dimineață 16 percheziţii în legătură cu un conflict produs în noaptea de 16 spre 17 august, când şapte persoane au agresat cu cuțite şi bastoane telescopice doi bărbaţi, într-o benzinărie din Giurgiu.

Alte trei percheziţii au loc în București şi în Dâmboviţa, într-un dosar de evaziune fiscală. 

Una dintre percheziţii vizează o persoană acuzată de operaţiuni financiare frauduloase şi de acces ilegal la un sistem informatic.

232 de percheziții în a patra zi din operațiunea Jupiter

În cea de-a patra zi a operaţiunii JUPITER, coordonată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în colaborare cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, astăzi, 24 octombrie 2024, se desfăşoară 36 de acţiuni operative complexe.

"Acestea implică punerea în executare a 232 de mandate de percheziţie şi a 51 de mandate de aducere”, a transmis Parchetul ICCJ.

Activităţile au loc în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări, pe linie de investigarea criminalităţii economice (evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, fals), investigaţii criminale (înşelăciune, proxenetism, tâlhărie calificată), arme, explozivi şi substanţe periculoase (braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, contrabandă calificată) şi ordine publică (tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiuni silvice).

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI