Close sidebar
Close sidebar

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, scandal uriaș după moartea soțului ei: ”A fost trecut la COVID, deși nu avea nici un simptom! Nu pot să-l îngrop creștinește!”

Maria Ghiorghiu și-a pierdut ieri soțul, clarvăzătoarea dezvăluind că bărbatul ei a fost încadrat la COVID-19, deși nu avea nici un simptom.

Petru Luca,

Celebra clarvăzătoare și-a pierdut soțul

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maria Ghiorghiu și-a pierdut ieri soțul, în vârstă de 70 de ani, clarvăzătoarea dezvăluind ulterior că bărbatul ei a fost încadrat la COVID-19, la spitalul din iași, deși nu avea nici un simptom. ”Astazi, 19 Septembrie, in zori, a plecat fulgerator la Ceruri, pentru totdeauna iubitul meu sot ,Avocat Mihail Ghiorghiu! Scumpul si dragul meu sot, abia ai implinit 70 de ani si m-ai lasat singura! Iubirea dintre noi nu se va stinge niciodata!

Citeste si: Maria Ghiorghiu, previziune șoc: Se va întâmpla pe 13 iunie, fix de ziua președintelui Klaus Iohannis

Te-am iubit si te iubesc ca in prima zi de cand ne-am cunoscut! Iti multumesc iubitul meu drag, sotul meu scump, prietenul meu de suflet, tatal la copiii nostri, iti multumesc din inima din suflet  pentru IUBIREA infinita pe care mi-ai daruit-o, pentru fericirea pe care am trait-o impreuna.

Îi multumesc Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca mi te-a lasat 33 de ani, in care am impartit si bucurii si tristeti.  Iubitul meu soţ, pe 26 septembrie facusem planuri ca sa sarbatorim ziua mea de nastere, dar ai plecat prea devreme, suflet drag si iubit!  M-ai lasat singura pe drumul vietii plini de spini si palamizi. Tu ai fost si esti singura mea iubire a vietii mele.
Zbori lin spre Ceruri, iubirea vietii mele!”,
a notat distrusă Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea cu zeci de mii de urmăritori în mediul virtual.  

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria Ghiorghiu și soțul ei erau căsătoriți de 33 de ani

Maria Ghiorghiu e devastată: ”Nu am voie să-l conduc pe ultimul drum sau să ies din curte 14 zile!”

Târziu în noapte, Maria Ghiorghiu a venit cu amănunte despre pierderea soțului ei, povestind că bărbatul a fost trecut după deces, la spitalul din Iași, la categoria celor răpuși de COVID- 19, deși el nu avea nici un simptom.  

”Va intrebati si pe buna dreptate dragii mei,daca mi s-a aratat moartea sotului meu. Da, ieri noapte il vedeam in patul de Spital, era strans gramajoara, cu pieptul dezgolit si pe partea dreapta culcat. Era palid, nu misca, dar nu am vrut sa accept acest tragic lucru, in noaptea trecuta. Asa a fost VOIA LUI DUMNEZEU!  Sotul meu a facut Stop cardiorespirator si mi s-a spus ca avea cancer la plamani si la ficat, desi niciodata nu a fumat si nu s-a plans. Dar a fost trecut la COVID 19 de Spitalul Oblu din Iasi, sectia Covid 19, neurochirurgie, in conditiile in care nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA mare, puls accelerat si o bronsita cronica, dar si un Diabet usor, fara insulina. Iar pentru mine este extrem de dureros. Nici macar nu pot sa mi-l ingrop crestineste si nici nu am voie sa-l conduc pe ultimul drum sau sa ies din curte 14 zile, desi sunt perfect sanatoasa! Cu cine sa ma lupt? Sunt prea puternici si nu fac faţă”, a comentat afectată celebra clarvăzătoare, cunoscută pentru faptul că ar fi anticipat incendiul de la Colectiv. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI