Clasament Eurovision 2023.  Liverpool Arena este locul unde se vor desfășura atât cele două semifinale pe 9 și 11 mai, dar și marea finală ce va avea loc pe 13 mai. 

Cine reprezintă România la Eurovision?

Theodor Andrei, cel care reprezintă țara noastră cu piesa „D.G.T. (Off and on)” va pleca în doar câteva zile la Liverpool, la semifinalele concursului Eurovision.

Reprezentatul României la Eurovision va cânta pe data de 11 mai, în cea de-a doua semifinală. Iată când se va anunța marele câștigător al  Eurovision 2023.

Citește și: Eurovision 2023. Cine va reprezenta România la Liverpool

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Toată această pregătire pentru Liverpool a fost și este foarte intensă, orele trec cu o rapiditate uimitoare printre repetiții la canto, filmări, lucru în studio, interviuri și mesaje video. Îmi doresc să fim o echipă foarte sudată, să fim tonici și să facem cea mai bună figură în concursul din acest an.

Mulţumesc publicului care ne-a susţinut până acum, sper să ne sprijine în continuare şi împreună să reuşim o performanţă notabilă”, a transmis cântărețul care va urca pe scenă în curând.

Când va fi anunțat câștigătorul concursului?

Câștigătorul va fi anunțat în marea finală, ce va avea loc la data de 13 mai.

Oamenii sunt atât de nerăbdători să afle cine va fi marele câștigător, încât au epuizat ultimele bilete în doar câteva ore. 

Citește și: Cel mai mare secret al Paulei Seling a ieșit la iveală: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”

Eurovision 2023 se află la ediția cu numărul 67, iar pentru România este a 21-a ediție în care urcă pe scenă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si