Astfel, potrivit clasamentului, capsunele sunt pe primul loc, iar pe locul al doilea se afla spanacul.

Analiza grupului arata ca 70% din 48 de tipuri de fructe si legume analizate erau contaminate cu reziduuri de pesticide, in total 178 de tipuri de chimicale, in peste 35.000 de mostre testate. Pesticidele raman in fructe si legume chiar daca acestea sunt bine spalate cu curatate de pielita, potrivit aceleiasi surse.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Iata clasamentul:
1.Capsune
2.Spanac
3.Nectarine
4.Mere
5.Piersici
6.Pere
7.Cirese
8.Struguri
9.telina
10.Rosii
11.Ardei gras
12. Cartofi

13.Grapefruit

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si