Claudia, o femeie de 49 de ani, are nevoie de noi. Aceasta este bolnavă de cancer din decembrie 2022, iar până acum a avut și o intervenție chirurgicală. Din păcate, în urma tratamentului cu citostatice, a contractat un virus care îi pune și mai mult viața în pericol.

Citește și: O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

Având în vedere costurile mari ale tratamentului, orice ajutor  ar fi binevenit. Fiecare donație contează pentru ea și pentru familia ei. 

Pentru donații puteți trimite orice sumă în contul:  

BRAD LIANA-CLAUDIA 

RO23BRDE290SV90374472900 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A crezut că are infecție urinară, când de fapt avea cancer la sânge

O româncă grav bolnavă și-a câştigat dreptul la tratament gratuit în instanță

O româncă, de loc din judeţul Alba, grav bolnavă, şi-a câştigat dreptul la tratament gratuit, după ce a ajuns în instanţă. Femeia a dat în judecată Ministerul Sănătăţii și se pare că a fost îndreptățită.

Practica aplicată de femeie este din ce în ce mai des întâlnită în instanţele de judecată. 

Există cazuri în care persoanele cu boli grave trebuie să lupte nu doar cu boala în sine, ci și cu instituțiile statului care ar trebui să le asigure tratament gratuit, deci și cu faptul că nu au suficienți bani.

Povestea unei tinere care a crezut că are infecție urinară, dar avea cancer de sânge

O tânără de 20 de ani a trăit șocul vieții ei, când a auzit că suferă de o boală incurabilă.

Femeia credea că are o simplă infecție urinară, dar a descoperit că are cancer la sânge. Tomografia computerizată a arătat că pacienta avea limfom Hodgkin în stadiul 3B- un cancer al sângelui care afectează sistemul limfatic. 

Citește și:  Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La o săptămână de la stabilirea diagnosticului, aceasta a început ședințele de chimioterapie. Pacienta avea simptome de gripă de mai multe luni, fapt pentru care s-a prezentat la spital pentru un consult.  Ea acuza tuse persistentă și o  umflătură deasupra claviculei, care era dureroasă la atingere.

După diagnosticul de gripă de la spital, aceasta a mers și la un spital privat, unde a continuat consultațiile.  

„El [doctorul] a spus că nu am o piatră la rinichi, dar am ganglionii limfatici umflați în tot stomacul și lichid la inimă. A fost un șoc total- când a menționat inima mea, m-am gândit 'asta e tot pentru mine, voi muri'. În acel moment, medicii erau destul de siguri că este vorba de cancer"  , a

declarat ea pentru DailyMail. 

Citește și: Mai multe analize medicale gratuite pentru români, de luna viitoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si