Claudia Ion a decedat. A condus vânzările TVR, Kanal D şi Antena pentru o perioadă lungă de timp. Se lupta de mai mult timp cu o boală nemiloasă. 

Citeste si: A murit un cunoscut om de afaceri din România, după ce a fost înțepat de albine

Claudia va fi condusă pe ultimul drum, joi 20 mai 2021. Va fi înmormântată în comuna Ion Luca Caragiale, satul Mărginenii de Sus, din judeţul Dâmboviţa, unde avea o casă de vacanţă.

Citeste si: Doliu pe scena politică. Un fost secretar de stat a decedat

Cine a fost Claudia Ion

Claudia Ion s-a ocupat de vânzările TVR, Kanal D şi Antena. În ultima perioadă a vieții sale, a lucrat în grupul Intact Media. A început acest job la 1 septembrie 2015 ca Director de Vânzări Antena 3, un departament nou înfiinţat al postului de ştiri din grupul Intact.

La o lună distanță, a fost numită Director Comercial pe toate staţiile Intact. Doi ani mai târziu, în 2017, a ocupat poziția de Channel Manager la Antena 1.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În 2006, s-a alăturat echipei Kanal D, chiar cu un an înainte de lansarea oficiala a stației pe piața media din România. Timp de nouă ani, a ocupat poziţia de Director de Vânzări.

Cu o energie debordantă și o vastă experiență în vânzările media, Claudia a dezvoltat Departamentul de Vânzări al stației, contribuind semnificativ, alături de întreaga echipă, la perfomanțele remarcabile ale televiziunii.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc. A murit Ioan Danciu, fostul mare arbitru internațional

Anterior, Claudia a lucrat şapte ani la regia de publicitate ArboMedia (1999-2006), activând pe mai multe poziţii, iar, în ultimii ani, ca Director General Adjunct, în compania condusă atunci de Şerban Ciuşcă.

Claudia Ion fost și Director Comercial al Televiziunii Publice.

Timp de 10 ani (cinci mandate), Claudia Ion a fost în boardul EGTA, Asociaţia regiilor de vânzări pentru televiziune şi radio, de la Bruxelles. 

Toate gândurile noastre se îndreaptă către familia și apropiații Claudiei Ion! Drum lin, Claudia!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si