Andreea l-a băgat pe Emanuel într-o mare încurcătură în cea mai recentă ediție a emisiunii "Casa Iubirii".

Citește și: De ce a venit Jador în "Casa Iubirii". Surpriză uriașă (VIDEO)

Ea a vrut să afle care dintre fete au "smash" din partea lui. Jocul l-a cam pierdut, iar Larisa ii face o observatie: ,,Lasa buzele în pace!".

Citește și: Cristian a părăsit ”Casa Iubirii”. Cine sunt concurenții care și-au dorit ca gala să fie cu eliminare

Emanuel nu s-a putut decide și a reieșit că-i place de toate fetele din casa, lucru care a înfuriat-o pe Andreea.

Emanuel nu înțelege de ce a enervat-o pe Andreea

Practic, un joc banal a aruncat toata iubirea in aer. Tensiunile dintre cei doi sunt la cote maxime.

Pe de alta parte, el tot nu intelege de ce iubita lui s-a aprins asa de rau. Ionut ii explica ce semnificatie are de fapt acest joc: ,,Daca ai atractie sexuala fata de persoana aia!".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Emanuel a dat "cu bâta în baltă"

Ca să remedieze lucrurile, Emanuel s-a apucat să facă lista fetelor pentru care nu are o atracție.

"Smash nu înseamnă neapărat că vreau să am o relație cu acea fată", s-a apărat concurentul.

Provocat de Bianca, El le-a dat pass rând pe rând unor fete. Printre ele și Claudia, cea care își exprimase simpatia ăentru Emanuel.

"Pentru gusturile mele, cred că Nicoleta e pass, dar să nu se supere. Al doilea pass: îmi pare rău Claudia. Apoi tu Larisa", a spus concurentul din Casa Iubirii.

Sorin a explicat cum stau lucrurile: "Ca să înțelegeți, prima dată toate fetele au fost smash și acum că l-ați luat la întrebări și îl trageți la răspundere, toate sunteți pass".

Claudia este noua concurentă din ”Casa Iubirii”

Concurenta locuiește de șapte ani în Spania, iar relația ei a luat sfârșit în luna mai. Blondina are 23 de ani și lucrează ca agent de vânzări.

Citește și:  "M-am gândit că am fost folosit, dar într-un fel, mi-a plăcut de ea!". Dezvăluirile lui Cristian din Casa Iubirii după ce a fost eliminat

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Claudia i-a spus lui Radu că de acasă pare mai enervant, dar discutând cu el și-a mai schimbat părerea.

Noua concurentă a venit axată pe Emanuel

Deși se află într-o relație cu Andreea,  Emanuel  i-a stârnit interesul Claudiei. Aceasta vrea să vadă cum va reacționa el și dacă va avea ocazia să-l cunoască mai bine.

Andreea este surprinsă de atitudinea concurentei, dar este sigur că Manu nu va face pași spre ea.

Citește și:  Radu, din Casa Iubirii, convins de faptul că Anca joacă un rol și că nu îl place, de fapt, pe Flavius: „Vom trăi și vom vedea!”

Claudia a recunoscut că a avut parte de o relație toxică și că a fost jignită în repetate rânduri de către fostul iubit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si