Polițiștii au stabilit că o femeie de 24 de ani din municipiul Galați a pătruns într-o intersecție și a intrat în impact cu alt autoturism, condus de un taximetrist, un bărbat de 34 de ani.  

Citește și: Un motociclist a rămas încarcerat sub un autoturism, după ce un șofer s-a urcat cu mașina peste el

„După producerea evenimentului rutier, un bărbat, aflat pe bancheta stânga spate din taxi, a rămas încarcerat, iar echipajele de descarcerare din cadrul ISU Galați, sosite la fața locului, au intervenit și au extras această

persoană. A fost preluat de echipajele medicale de la S.M.U.R.D. în stare de stop cardio respirator și i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, însă fără niciun rezultat. Din păcate, a fost constatat decesul, fiind vorba de un bărbat cu vârsta de 67 de ani, din municipiul Galați”,  a anunțat Poliția Galați. 

Toți cei trei conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav pe DN 1: o persoană a fost transportată la spital

Un motociclist a rămas încarcerat sub un autoturism, după ce un șofer s-a urcat cu mașina peste el

Clipe de groază pentru un motociclist din Neamț, după ce a rămas încarcerat sub un autoturism. Șoferul autoturismului a condus imprudent.

Accident, miercuri, în jurul orei 13.00, pe strada Mărășești din Târgu Neamț. Un echipaj de la detașamentul de pompieri din localitate, Serviciul de Ambulanță și Serviciul Rutier au sosit la fața locului.

Până la sosirea forţelor de intervenţie de la instituțiile menționate, motociclistul prins sub autoturism a fost scos de participanţii la trafic. 

Citește și:  Trafic blocat pe DN1. O dubă și o mașină s-au izbit puternic, iar o persoană a rămas încarcerată

„În timp ce un bărbat de 51 de ani, din Poiana Teiului, conducea un  autoturism,  ar fi acroşat un tânăr de 24 ani, din Târgu Neamţ, care se deplasa în calitate de motociclist, în faţa sa. A fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și a stabilirii cauzelor care au determinat producerea accidentului“ , a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.  

Citește și:  Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si