Reprezentanții Clinicii au anunțat că instituția sanitară a fost închisă pentru o lună, iar pacienții care au fost internați au fost trimiși acasă. 

Motivul este reprezentat de concluziile care trebuie să apară în urma anchetei procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița care cercetează în dosarul deschis

după moartea îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian. Cel mai probabil, clinica rămâne închisă până în 26 noiembrie, însă acest termen ar putea fi prelungit. 

Citeste si: Adio, Petrică Mîțu Stoian

DSP a făcut verificări

Inspectorii de la DSP au făcut cercetări în ceea ce privesc condițiile igienico-sanitare din clinică, dar și respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei în camera hiperbară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Camera bară și clinică în ansambu au autorizație de hiperfuncție a DSP, dar nu există autorizație de funcționare ca unitate medicală cu paturi, ci doar cabinet medical. 

Citeste si: VIDEO| Au primele rezultate după autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au descoperit medicii după necropsie

Săptămâna trecută, interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a decedat, după ce fusese internat la această clinică. pentru a urma o terapie la camera hiperbară, ca urmare a infecției COVID-19. Din cauza că starea sa să înrăutăţit, artistul a fost transferat la UPU a Spitalului Judeţean Reşiţa, apoi internat la Secţia ATI, unde a decedat. 

Parchetul de lângă Judecătoria Reșița a deschis un dosar de cercetare penală.

Citeste si: VIDEO| O țară întreagă plânge plecarea mult prea bruscă a iubitului artist Petrică Mîțu Stoian


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si