Nelu Balasoiu s-a retras definitiv din luminina reflectoarelor si intreaga lui viata a devenit un cosmar!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In ultimii ani, Nelu Balasoiu se lupta cu saracia si cu boala, iar apropiatii l-au parasit definitiv! Marele cantaret de muzica populara din anii comunismului a ajuns, acum, o epava si nimeni nu se mai intereseaza de soarta lui. Barbatul sufera de Hepatita C, aceeasi maladie care i-a fost fatala si regretatei Ileana Ciuculete, dar si de un diabet agresiv, din cauza caruia a fost nevoit sa isi taie jumatate din laba piciorului.

Silvana Raciu, alaturi de Nelu Balasoiu

Ca totul sa fie si mai sumbru pentru artist, persoane cu greutate din lumea muzicii de petrecere sustin ca Balasoiu ar fi fost si la un pas sa isi dea foc, culmea, nu doar o singura data!

“Nelu Balasoiu are mari probleme si noi, artistii, trebuie sa ii dam o mana de ajutor. E si el un suflet si nu trebuie abandonat! Mai ales acum cand este bolnav si nu mai are cine sa aiba grija de el.

De altfel, am aflat ca era sa isi si dea foc de vreo cateva ori, ultima oara chiar in urma cu o luna. Omul si-a pus mancarea la incalzit si a uitat oala pe foc! Noroc ca a venit o femeie care il mai calca pragul casei din cand in cand, caci Dumnezeu stie ce nenorocire se putea intampla! Doamna s-a ingrozit cand a intrat in bucatarie si a vazut flacari peste tot! Abia a putut sa le stinga si sa evite un incendiu de proportii!”, a declarat Silvana Raciu, cantareata care a initiat o campanie pentru a-l salva pe
Balasoiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si