Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bătrân. Se pare că nu a fost prima dată când bărbatul era amenințat de hoți. Bărbatul locuia alături de soţia sa bolnavă în comuna Coşula, judeţul Botoşani.

Calvarul a luat naștere la finalul anului 2023 atunci când se pare că bărbatul ar fi fost atacat, într-o noapte, în propria locuință şi ameninţat cu cuţitul, în schimbul sumei de 7.000

de lei. Atunci, agresorii l-au tăiat la o mână iar bărbatul a ajuns la spital. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru tâlhărie la acea vreme, bărbatul externat din spital s-a întors acasă.

Citește și: Destin tragic pentru o româncă, după ce și-a făcut patru operații estetice într-o singură zi. Raluca a lăsat în urma ei o fetiță și un soț îndurerat: ”S-a plâns încontinuu că îi este rău”

Autorii crimei nu au fost găsiți

Ieri, cei doi bărbați care l-au tâlhărit în trecut pe bătrân s-au întors și finalul a fost unul crunt. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nevasta mortului i-a anunţat pe copii şi copiii au anunţat-o pe nevasta mea. Nevasta mea a venit şi a văzut, a început să plângă şi m-a sunat pe mine şi a zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie.”, a povestit un vecin, potrivit Observatornews.ro.

După apelul la 112, la adresă au ajuns mai multe echipaje de poliţie dar şi o ambulanţă.Din

nefericire, medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

„Am găsit o persoană cu multiple traumatisme, probabil prin agresiune, care nu a necesitat manevre de resuscitare, constatându-se decesul”,  au declarat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, Carmen Răgoșcă.

Citește și: Care este starea copilului de 5 ani căzut de la etaj în Galați? Mama acestuia l-a ținut în brațe, până la sosirea medicilor

Polițiștii au deschis o anchetă acum și îi caută pe cei doi autori ai crimei din județul Botoșani. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si