Doi bărbați ar fi bătut o femeie în vârstă de 77 de ani, din București. După actele de agresivitate, bărbații ar fi jefuit-o pe bătrână. Ce sumă ar fi reușit să fure din locuința acesteia?

Bătrână jefuită și agresată de doi bărbați, în București

O bătrână de 77 de ani din București a trăit clipe de coșmar, chiar în propria locuință. Femeia ar fi fost jefuită și bătută de doi bărbați, care au intrat peste ea, în casă.

Suma pe care cei doi agresori ar fi reușit să o fure se ridică la valoarea de 25.000 de euro.

După tragedia pe care a suportat-o, femeia și-a găsit puterea să ceară ajutor. Bătrâna ar fi mers la paznicul blocului, căruia i-ar fi cerut ajutorul. Bărbatul a alertat imediat autoritățile.

Autoritățile au ajuns de urgență la locul faptei. Zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat pentru a-i găsi pe cei doi infractori.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, cei doi ar fi fost duși la audieri. Aceștia ar urma să fie, conform aceleiași surse, reținuți preventiv pentru o perioadă de 24 de ore.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Autoritățile au reușit să recupereze banii bătrânei. Suma de 25.000 de euro ar fi fost înapoiată integral, bătrânei. Din fericire, femeia nu ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Când trebuie să prezinte vârstnicii documentele necesare pentru recalcularea pensiilor? Ministrul Muncii, explicații despre noua lege: "Esențial este că vă recunoaștem drepturi care până acum nu v-au fost recunoscute"

jaf

O bătrână ar fi fost jefuită și agresată de doi bărbați, în propria casă

[Sursa foto: istockphotos]

Bătrân jefuit și ucis de doi agresori

Un incident tragic a avut loc în Botoșani, în urmă cu câteva luni. Doi bărbați ar fi jefuit și tăiat la mână un bărbat de 85 de ani.

Agresorii au intrat peste bătrân și soția sa în casă, furând suma de aproximativ 7.000 de lei. Cei doi bărbați l-ar fi amenințat pe bătrân că dacă merge la poliție, îl vor omorî. Constrâns de copii să meargă la spital, bărbatul nu a mai putut ascunde incidentul de autorități.

La o lună de la jaf, agresorii au intrat, din nou, în casa bătrânului, pe care l-au ucis. Soția acestuia a scăpat cu viață.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Care este adevărul despre „înfiinţarea unor unităţi de filaj" împotriva cetățenilor. Anunțul MAI de ultimă oră

maisna de politie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

”Polițiștii iau în calcul răzbunarea, ca motiv principal al crimei. Și asta pentru că, în urmă cu o lună, cei doi tâlhari au mai dat buzna în casa pensionarului de 85 de ani și a soției sale bolnave și le-au furat 7.000

de lei din locuință. Atunci, bătrânul a fost tăiat la mână, bătut și amenințat cu moartea dacă va spune Poliției că a fost jefuit. De teama hoților, pensionarul nu a spus nimic și a mințit că singur s-a rănit. Numai că fiica lui l-a dus la spital și acolo s-a aflat totul. Polițiștii din Botoșani i-au căutat săptămâni bune pe făptași, dar în zadar. Acum, însă, se pare că cei doi tâlhari ar fi revenit în casa bătrânului și l-ar fi ucis, fără să stea pe gânduri. Și soția lui a fost lovită, dar rănile nu-i pun în pericol viața. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a transmis Teodora Argint, corespondentul Știrilor Kanal D, la momentul incidentului.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si