Din ce în ce mai mulți pacienți din Marea Britanie au de suferit, pentru că sindicaliștii serviciului de Ambulanță au început grevele. Totul se întâmplă cu toate că și victimele atacurilor de cord sau ale accidentelor vasculare cerebrale ar putea fi refuzate de ambulanțe, ransmit jurnaliștii de la  TheSun.

Asta i s-a întâmplat și unei bătrâne în vârstă de 93 de ani, care și-a fracturat șoldul, în azilul de bătrâni unde locuiește.

Elizabeth din Llanbedrog, în nordul Țării Galilor, a căzut la podea sâmbătă, 17 decembrie 2022, la primele ore al dimineții. Femeia a ajuns la spital abia duminică, 18 decembrie 2022, la orele după-amiezii.

Citește și: Dreptate după aproape 8 decenii: O secretară a unui lagăr nazist de exterminare și-a aflat sentința

Bătrâna în vârstă de 93 de ani a stat în agonie, întinsă pe jos, mai bine de 25 de ore. În tot acest timp, aceasta nu a putut să fie mutată, pentru a nu i se agrava condiția medicală. Elizabeth a așteptat o ambulanță o zi întreagă. Țipa de durere, însă nimeni nu a putut să o ajute.

Femeia a așteptat încă 12 ore pentru un pat liber la spital

Și parcă cele 25 de ore de agonie nu au fost de ajuns, bătrâna în vârstă 93 de ani a mai avut de așteptat încă 12 ore înainte de a primi un pat în salon, după ce a fost dusă la Ysbyty Gwynedd din Bangor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Fiul, Ian, și nora, pe nume Susan, sunt revoltați și au declarat că ei și azilul de bătrâni, unde este găzduită Elizabeth, au sunat de zece ori la serviciul de ambulanță.

Citește și: Un român căutat în Danemarca pentru trei infracțiuni a fost găsit în Franța

" A fost foarte greu să o vedem pe podea, țipând de durere. Este inacceptabil",   a declarat nora femeii. Serviciul de ambulanță din Țara Galilor și-a cerut scuze și a dat vina pe greva personalului.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Reprezentanții serviciului de ambulanță au declarat că prioritățile, atunci când vine vorba de pacienți, vor fi stop cardiac, oprirea respirației, pierderea cunoștinței, șocul alergic, adaptarea și sângerarea severă sau rănile la cap.

"Ambulanțele vor putea în continuare să răspundă pacienților, dar numai atunci când există un risc care pune viața în pericol", a declarat Nick Smith, director la Serviciul de Ambulanță Yorkshire, conform jurnaliștilor de la  The Sun.

Citește și: FOTO- Este oficial! Chipul regelui Charles al III-lea va apărea pe bancnotele britanice. Cum arată și când vor fi puse în circulație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si