O fetiță de doi ani a fost salvată de către polițiști, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

Filmul evenimentului din Vrancea

Bărbatul a venit acasă în stare de ebrietate, provocând un scandal uriaș. Acesta a bătut-o pe partenera sa, care a reușit să se adăpostească în locuința vecinilor. Din cei patru copii ai femeii, trei au reușit să fugă cu mama lor.

Fetița de doi ani a fost răpită de acesta și dusă la o distanță de patru kilometri, într-un grajd abandonat, cu ajutorul unei căruțe. Agenții de poliție au fost solicitați să intervină și să găsească copilul.

Oamenii legii din Vrancea au salvat o fetiță de doi ani, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

Oamenii legii din Vrancea au salvat o fetiță de doi ani, după ce iubitul mamei sale a răpit-o, amenințând că o va ucide.

[Sursa foto: istock]

Bărbatul era înarmat cu o secure

Polițiștii au încercat să vorbească cu mama lor, contactându-l pe bărbat, pentru a vedea unde se află. În urma unei convorbiri de mai bine de o oră, bărbatul înarmat cu o secure a fost identificat și încătușat de polițiști. Fetița de doi ani a fost predată predată asistenților maternali de la Protecția Copilului Vrancea. 

Citește și: Cine este bărbatul ucis în hotelul din Dâmbovița? Alex Velea a fost martor la tragedie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Aceasta le-a povestit că fiica sa, în vârstă de aproape 2 ani, a fost luată de concubin, care a plecat cu un atelaj hipo (căruță cu cal, n.r.), necunoscând direcția de deplasare a acestuia.

În timp ce colega noastră Daniela încerca să liniștească femeia, Ionuț l-a contact telefonic pe bărbat și, preț de mai bine de 1 oră, a încercat să stabilească unde se află.

Sub presiunea faptului că bărbatul amenința că se va sinucide, iar fetița «nu va mai fi găsită» dacă vor interveni, în timpul apelului Ionuț a «extras» un detaliu extrem de important care i-a condus spre locul unde se aflau cei doi: într-un cătun, la circa 4 km de domiciliu, într-o zonă cu teren accidentat, la un adăpost abandonat. L-au observat de la distanță având o secure în mână și au cerut imediat sprijinul unui alt echipaj de poliție”, potrivit IPJ Vrancea.

Citește și: Cine ar fi vinovații în cazul crimei de la Padina? Mărturii halucinante făcute de iubita unuia dintre suspecți: ”Mă tem pentru viața mea”

Bărbatul a primit dosar penal pentru amenințare, în urma scandalului monstru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si