Întâmplarea groaznică s-ar fi petrecut în jurul orei 13:00 în localitatea Mihăieni din județul Satu Mare. Din primele informații, autoritățile ar fi fost alertate referitor la un posibil înec al unei victime de 13 ani.

Care este starea de sănătate a minorului?

„Astăzi, 26.08.2022, la ora 13:12 dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat despre un copil (în vârstă de aproximativ 13 ani) înecat, la ștrandul din localitatea Mihăieni.

Copilul a fost scos din apă de către cetățeni, acesta fiind inconștient. La locul intervenției se deplasează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, cu medic, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. A fost solicitat și sprijin aerian, astfel încât la locul intervenției se va deplasa elicopterul SMURD Jibou”, precizează reprezentanții ISU.

Citeste si: 3 Români s-au înecat în Spania

A fost solicitată intervenția echipajelor de prim ajutor pentru resuscitarea victimei de 13 ani. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru identificarea posibililor martori și pentru stabilirea contextului în care s-a petrecut tragedia.

Trei turiști au fost salvați în ultim moment din apele mării, în stațiunea Jupiter

Salvamarii au arborat steagul roșu de vânt puternic, iar valurile agitate erau pe cale să facă trei victime.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trei turiști de pe litoral au fost salvați în ultim moment din valurile agitate.

Salvamarii au reușit să îi scoată la timp cu un ski jet.

Citeste si: Trupul bărbatului înecat în râul Ialomița a fost găsit de pompieri

Un bărbat de 62 de ani a fost primul adus la mal, după ce salvamarii au văzut că nu mai poate veni singur.Un echipaj de ambulanță l-a preluat și i s-a acordat îngrijiri medicale.

După câteva momente, un alt bărbat era pe cale să își piardă viața. Acesta a fost dus de  valuri în larg. Avertizările nu au fost suficiente, așa că un al treilea turist a fost la un pas de tragedie. Marea agitată poate lua viața chiar și celor care știu să înoate. Până acum, 12 oameni și-au pierdut viața în apele mării.

Citeste si: VIDEO| Un copil, lăsat pe o saltea pe plaja din Vama Veche, a ajuns în apele Bulgariei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si