Ingenuncheata in fata liftului din care fiica ei de 9 ani cerea speriata ajutor, femeia a reusit cu calmul ei sa isi linisteasca micuta. in tot acest timp, pompierii chemati sa o scoata, duceau o lupta de salvare contracronometru.

Vocea mamei, lipsita de tremur, ii da curaj. O aude de dincolo de usa liftului de care femeia sta nedezlipita.

In clipele de panica, mama cauta solutii ca un fin psiholog: fetita va sta linistita, cata vreme si ea va fi, asa ca vorbesc despre teme si note. Cu acelasi calm desavarsit, femeia isi incurajeaza apoi fiica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cosmarul se petrece la doi metri de casa. Copila voia sa coboare, dar nu a apucat bine sa dea comanda ascensorului ca acesta a inghetat intre etaje.

Fetita a pus mana pe telefonul mobil si si-a sunat mama. La scurt timp, au ajuns si pompierii care incearca sa o scoata pe micuta cat mai repede:

FETITA E SALVATA!

Dupa zeci de minute de groaza, fetita ghemuita si speriata, vede lumina.

Opratiunea are final fericit. Fetita ajunge, teafara, in bratele mamei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si