Cuprins de durere, în lacrimi și la un pas de a se prăbuși chiar în cimitir, singurul supraviețuitor al tragediei este sprijinit de apropiații care au venit să își ia rămas bun de la ultimele două victime: Silvia, fetița de 5 ani și mama sa, sora celui care le-a ucis fără milă.

Singurul supraviețuitor al masacrului are una dintre cele mai grele misiuni: să își conducă fiica pe ultimul drum.

Pentru el, toate visele au fost spulberate de cumnatul său: nu își va putea vedea fiica la școală sau îmbrăcată în rochie de mireasă.

înmormântare victime bascov

Silvia, fetița de 5 ani, și mama sa sunt conduse astăzi pe ultimul drum.

[Sursa foto: observatornews.ro]

Mamă și fiică au fost conduse astăzi pe ultimul drum. Vineri, pe 12 august 2022, au curs râuri de lacrimi pentru părinții și fratelui criminalului de la Bascov. Rând pe rând trupurile lor neînsuflețite au fost înhumate.

Citeste si: ”Spovedania” asasinului din Bascov

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La slujba de înmormântare au participat atât apropiați ai familiei care a fost cutremurată de crima odioasă, cât și mai mulți oameni din localitatea zdruncinată de vestea macabră. 

Filmul tragediei din Bascov

Nenorocirea s-a petrecut marţi după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, cunoscut cu tulburări psihice, și-a ucis cinci persoane din familie. Este vorba despre părinții, fratele, sora și nepoata sa în vârstă de doar cinci ani.

înmormântare victime bascov

Criminalul din Bascov care și-a ucis familia și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Se pare că asasinul ar fi dorit să se răzbune și le-a detaliat anchetatorilor că a pus la punct pas cu pas atacul. Mai mult decât atât individul avea un jurnal unde a scris din timp ceea ce dorea să facă.

Individul le-a povestit anchetatorilor cum și-a omorât familia. Din primele informații, și-a ucis fratele și părinții, alături de care locuia în aceeași casă. Lângă trupurile acestora oamenii legii au găsit pietre pline cu sânge. 

Citeste si: Ce spun psihologii despre cumplita crimă din Bascov?

A mers apoi în cealaltă casă din curte unde locuiau sora sa și fetița acesteia în vârstă de 5 ani pe care le-a ucis cu sălbăticie. Soțul femeii, medic la Spitalul Militar Pitești, a fost cel care a descoperit masacrul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că atacatorul avea un jurnal unde erau descrise amănunțit toate faptele pe care urma să le facă. Acesta nu a negat că a premeditat acțiunile.

În sala de judecată, bărbatul a susținut că avea discernământul diminuat. Acesta a declarat că nu a realizat ce face. 

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si