Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groază în Anglia: focuri de armă auzite lângă Podul Londrei. Cel puțin o persoană a fost ucisă!

Autorităție din Anglia confirmă că poliția a împușcat și rănit serios un bărbat lângă Podul Londrei.

M.A.,

Autorităție din Anglia confirmă că poliția a împușcat și rănit serios un bărbat lângă Podul Londrei.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Mai multe persoane a fost rănite într-un incident pe Podul Londrei, a anunţat vineri seara Poliţia Metropolitană, relatează BBC News.

Poliţia a anunţat că a arestat un bărbat.

Forţele de ordine au fost chemate să intervină la locul unei înjunghieri, în apropiere de pod, înainte de ora locală 14.00 (16.00, ora României).

Serviciul de ambulanţă din londra a declarat un ”incident major”.

Un jurnalist BBC, John McManus, aflat la faţa locului a anunţat că a văzut un grup de bărbaţi implicaţi într-o încăierare pe pod.

Poliţia britanică a Transporturilor a anunţat că staţia London Bridge a fost închisă şi că trenurile nu mai opresc în ea.

Poliţia a sosit la faţa locului şi apoi s-au auzit focuri de armă, potrivit jurnalistului.

Poliţia Metropolitană a confirmat o intervenţie la un incident pe Podul Londrei şi a îndemnat persoanele din zonă să urmeze ordinele poliţiştilor.

”Acum câteva momente mergeam pe Podul londrei, pe malul de sud, către malul nordic.

Părea să aibă loc o bătaie de cealaltă parte a podului. Mai mulţi bărbaţi atacau un bărbat”, a declarat John McManus.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Apoi poliţia a sosit rapid, inclusiv poliţişti înarmaţi, iar apoi un număr de focuri de armă s-au tras către acest bărbat”, a declarat McManus pentru BBC News.

”Nu pot vedea ce se întâmplă acum, pentru că am fost evacuat, însă continuă împucături şi probabil auziţi poliţia”, a adăugat el.

”Toată lumea a plecat din zonă, întregul pod a fost închis, iar acum partea de nord a podului, până în apropiere de Banca Angliei este evacuată”, a mai declarat el.

Noa Bodner, blocată într-un restaurant în zonă, a declarat pentru BBC News că ”persoane au intrat în pripă, iar toţi oamenii s-au ascuns sub mese”.

”Ni s-a spus să stăm departe de ferestre. Oameni care au venit de-afară au spus că s-au tras focuri de armă”, a adăugat ea

Directorul localului s-a dus să închidă uşa, iar personalul a cerut clienţilor să se mute din partea din faţă.

Atmosfera în restaurant era ”calmă”, ”unele persoane păreau puţin stresate, dar prieteni sau personalul (localului)au grijă de ele”, a mai declarat ea.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident petrecut în acea zonă. Cel mai probabil, bărbatul împușcat de autorități a atacat cu un cuțit mai multe persoane. Alte surse precizează faptul că există și o persoană decedată în urma atacului, însă informația nu a fost una confirmată până în prezent.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Știrea inițiala:

Purtătorul de cuvânt al Poliției Londoneze a clarificat faptul că oamenii legii au intervenit pentru a opri o persoană

"Ne confruntăm în acest moment cu un incident la Podul Londrei. Vă rog să așteptați pentru informații suplimentare", au fost singurele declarații venite din partea acestuia.

Citeste si: Cel puţin 49 de morţi, inclusiv familii întregi, în cutremurul din Albania, soldat cu mii de deplasaţi, anunţă premierul Edi Rama care promite case fiecărei familii sinistrate până în 2020

Citeste si: A murit Yasuhiro Nakasone, fostul prim-ministru nipon

Citeste si: O a treia actriţă care îl acuză pe Weinstein de viol va depune mărturie

Un jurnalist BBC, John McManus, afrmă că a văzut un grup de bărbaţi implicaţi într-o încăierare pe pod

”Acum câteva momente mergeam pe Podul londrei, pe malul de sud, către malul nordic. Părea să aibă loc o bătaie de cealaltă parte a podului. Mai mulţi bărbaţi atacau un bărbat”, a declarat John McManus.

Circulația a fost oprită pe Podul Londrei.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI