Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Galati, Gabriela Costin, a declarat ca miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semalat producerea unui accident rutier in municipiul Galati, pe strada Domneasca, in apropierea Parcului CFR, unde o autoutlitara a lovit un stalp. La fata locului au ajuns un echipaj de politie si un echipaj medical de la SMURD care nu au gasit insa pe nimeni in masina respectiva.

Politistii au inceput verificari, iar in scurt timp l-au identificat pe soferul masinii

in parcul din apropiere, acesta incercand sa fuga.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Soferul a incercat sa fuga, parea in stare de ebrietate. A fost insa imobilizat de politisti, dar un alt barbat, de 41 de ani, care era si acesta in parc, a intervenit si i-a atacat cu un cutit pe politisti si pe asistentul de la SMURD.

Unul dintre politisti i-a deviat mana in care avea cutitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD, care a fost zgariata. Agresorul a fost imobilizat si incatusat si dus la sediul Politiei, in timp ce soferul autoutilitarei a fost dus la spital in vederea recoltarii de probe biologice", a declarat reprezentantul Politiei Galati.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din clupa si ultraj, iar barbatul de 41 de ani a fost retinut pentru

24 de ore. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si