Clipele de groaza s-au derulat dimineata, in apropierea unui centru comercial extrem de aglomerat. Un individ de 33 de ani, inarmat cu un cutit, a aparut parca din neant si a inceput sa loveasca la intamplare trecatorii. Imediat dupa oribilul atac, s-a urcat pe o bicicleta neagra si s-a facut nevazut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

8 oameni au avut ghinionul sa fie in calea furiei lui nebune, printre ei si un roman. Nu s-au putut feri si au fost injughiati. Din fericire, n-au rani care sa le puna viata in pericol, au anuntat medicii germani care pe 4 dintre ei ii ingrijesc in spital. Romanul ranit este un barbat, ne-au declarat cei de la Ministerul Afacerilor Externe. Nu se stie daca locuieste in Munchen sau e in vacanta.

Cert este ca s-a ales cu o spaima sora cu moartea. 

Pentru capturarea atacatorului, politia bavareza a mobilizat zeci de echipaje inarmate pana-n dinti, chiar si elicoptere care au survolat tot orasul: "Autoritatile au intervenit de urgenta si prin intermediul retelelor de socializare au anuntat locuitorii sa stea in case si in cazul in acre il vad sau au info despre presupusul atacator sa sune de urgenta la 110 care e numarul de urgenta pentru politie aici".

Dupa o ora si jumatate a venit si anuntul ca suspectul a fost prins! Nu ar fi vorba de un atac terorist, spun autoritatile germane, care precizeaza ca atacatorul era in vizorul lor pentru o serie de infractiuni, printre care si furturi! O data cu capturarea lui, la Munchen a fost ridicata si starea de alerta:" Acum e liniste in oras, dar un astfel de eveniment nu poate decat sa le readuca aminte locuitorilor de cele intamplate anul trecut si sa isi puna intrebarea cat de in siguranta sunt intr-un astfel de oras".

In iulie 2016, la Munchen, un tanar de 18 ani, cu mintile tulburate, a impuscat fara sa ezite oamenii stransi in fata unui fast-food, printre care multi copii. 9 morti si 21 de raniti a fost bilantul teribilului atac. Dupa baia de sange, atacatorul s-a sinucis in fata politistilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si