La scurt timp după aterizarea cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit foarte recalcitrant. Echipajul de zbor a solicitat intervenția polițiștii de frontieră pentru debarcarea pasagerilor. 

Citește și: VIDEO- Zilnic, în camerele de gardă ale spitalelor din întreaga țară, se prezintă zeci de copii bolnavi de gripă

Panică pe Aeroportul Henri Coandă după ce un bărbat și-a tăiat venele în avion

S-a constatat că un bărbat, cetățean român, a avut o lamă pe care a țimut-o ascunsă în gură pe tot parcursul zborului și și-a tăiat venele la aterizare.

Echipa medicală din aeroport a fost chemată pentru a oferi primul ajutor persoanei rănite. Ceilalți pasageri au fost debarcați pe ușa din spate a avionului, urcați într-un autobuz și duși către controlul de frontieră.

Se pare că bărbatul nu este urmărit general și nici nu face obiectul niciunui consemn operativ. Bărbatul a fost preluat ulterior de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Floreasca. Individul este însoțit de un echipaj al Poliției de Frontieră. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din München! Ce a făcut starul hollywoodian?

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din München! Ce a făcut starul hollywoodian?

Potrivit realitatea.net, în avion se afla și Raed Arafat. Șeful DSU era în aceeași aeronavă cu bărbatul care și-a tăiat venele la aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

Pentru moment, încă nu există o certitudine pentru care bărbatul a recurs la acest gest. În urma evenimentului nefericit, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit surselor stirilekanald.ro, acum acesta se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Bărbatul este cetățean român și ar fi cunoscut ca având afecțiuni psihice încă din 2010.

De asemenea, sursele au mai menționat că acesta ar fi fost, de asemenea, internat la Psihiatrie de mai multe ori de atunci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si