Close sidebar
Close sidebar

Clipe de groază pe Aeroportul Henri Coandă! Un bărbat a încercat să se sinucidă, cu un obiect ținut ascuns în gură. În aeronavă se afla și Raed Arafat

A fost panică pe Aeroportul Otopeni. Un bărbat aflat într-un avion care tocmai ce aterizase de la Bruxelles și-a tăiat venele. Pe tot parcursul zborului, românul a ținut ascunsă în gură o lamă.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La scurt timp după aterizarea cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit foarte recalcitrant. Echipajul de zbor a solicitat intervenția polițiștii de frontieră pentru debarcarea pasagerilor. 

Citește și: VIDEO- Zilnic, în camerele de gardă ale spitalelor din întreaga țară, se prezintă zeci de copii bolnavi de gripă

Panică pe Aeroportul Henri Coandă după ce un bărbat și-a tăiat venele în avion

S-a constatat că un bărbat, cetățean român, a avut o lamă pe care a țimut-o ascunsă în gură pe tot parcursul zborului și și-a tăiat venele la aterizare.

Echipa medicală din aeroport a fost chemată pentru a oferi primul ajutor persoanei rănite. Ceilalți pasageri au fost debarcați pe ușa din spate a avionului, urcați într-un autobuz și duși către controlul de frontieră.

Se pare că bărbatul nu este urmărit general și nici nu face obiectul niciunui consemn operativ. Bărbatul a fost preluat ulterior de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Floreasca. Individul este însoțit de un echipaj al Poliției de Frontieră. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din München! Ce a făcut starul hollywoodian?

Citește și: Arnold Schwarzenegger a fost reținut pe aeroportul din München! Ce a făcut starul hollywoodian?

Potrivit realitatea.net, în avion se afla și Raed Arafat. Șeful DSU era în aceeași aeronavă cu bărbatul care și-a tăiat venele la aterizarea pe Aeroportul Otopeni.

Pentru moment, încă nu există o certitudine pentru care bărbatul a recurs la acest gest. În urma evenimentului nefericit, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca pentru îngrijiri medicale. 

Potrivit surselor stirilekanald.ro, acum acesta se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.

Bărbatul este cetățean român și ar fi cunoscut ca având afecțiuni psihice încă din 2010.

De asemenea, sursele au mai menționat că acesta ar fi fost, de asemenea, internat la Psihiatrie de mai multe ori de atunci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI