A fost agitatie mare pe drumul national 7, in satul Valea Ursului. Soferul unui tir a bagat spaima in localnici, dupa ce a intrat intr-un cap de pod, a iesit in decor si toata incarcatura masinii a inceput sa se scurga.

In zadar au incercat pompierii sa afle cat de periculoasa este incarcatura masinii.

Soferul, care avea rani usoare, nu le-a fost de prea mare ajutor.

Pentru a fi siguri ca evita o eventuala catastrofa, pompierii au blocat complet traficul. Au restrictionat si accesul pe o raza de cel putin 100 de metri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Era constient soferul. Dupa ce l-am scos am vazut ca curge azot din remorca. V-ati dat seama ca e azot? Eu asa am crezut atunci, la momentul respectiv. L-am scos cu inca un participant la trafic repede si am fugit".

Pentru ca n-au reusit sa afle nicio informatie de la soferul care era de nationalitate turca, autoritatile s-au apucat sa cerceteze tirul. Asa au descoperit ca ceea ce parea la inceput sa fie azotat de amoniu, o substanta cu mare risc de explozie, era, de fapt, o substanta complet inofensiva.

Alin Berevoescu, ISU Arges: in prima faza s-a anuntat ca ar fi vb de un autotren incarcat cu azotat de amoniu, insa la sosirea la fata locului s-a constatat ca nu e vb de asa ceva, nefiind incarcatura cu substanta periculoasa.

Cand pericolul a fost inlaturat, traficul in zona s-a reluat. Dar asta s-a intamplat dupa aproximativ doua ore.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si